Werkzaamheden

Emenva Klussenbedrijf is een bedrijf gericht op klussen in en om het huis of bedrijfspand. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze werkzaamheden. De klussen, die op deze website staan vermeld, zijn voorbeelden. Wanneer u een klus heeft, waarvan u niet zeker bent of wij deze uitvoeren, dan kunt u contact met ons opnemen.

Schoonmaken

Uw woning of ander gebouw kunnen we zowel van binnen als van buiten schoonmaken. Te denken valt aan ramen wassen inclusief het houtwerk en vensterbank, vloer dweilen, stofzuigen, terras schoonspuiten, dakgoot schoonmaken (verwijderen van blad en andere rommel).

Verbouwen

Voor het verbeteren van uw woon- of werkomgeving kunnen aanpassingen van uw huis of kantoor nodig zijn. Verbouwingen die we voor u kunnen uitvoeren zijn bijvoorbeeld het plaatsen van een tussenwand in een grote slaapkamer, het slopen van een tussenmuur, dakisolatie aanbrengen op zolder, ombouwen schuurtje tot gastenverblijf, plaatsen van een schutting.

Renoveren / Repareren

Door slecht onderhoud of slijtage kan het nodig zijn zaken te repareren of te vernieuwen. Voorbeelden van klussen waarbij we u van dienst kunnen zijn, zijn het schilderen van muren en plafond, repareren van houtrot, verhelpen lekkage plat dak.